星期日, 2月 19, 2006

再去 Hillsong Hills Campus

之前一月一日我地到過 Hillsong 教會 City Campus 敬拜,之後我地都有去過Hills Campus.

今天我地再到 Hills Campus. 拍下一些相片同大家分享一吓。






盡心的敬拜,一場週日晚堂崇拜,在現場可感受到Hillsong弟兄姊妹的態度!
不論來參加敬拜的、帶領的、以及一班幕後製作人員,全心獻上,合一的把崇拜做到最好!
如以技術角度來說,可以是比一些專業的音樂會更好!!
我們都應把最好的獻上給神。



不論在CCC 或 Hillsong 教會,呼召朋友接受主耶穌是每次崇拜的必定動作。
每次都叫我感動十分!
看!決志的朋友接近成百人,在香港已是一間教會的人數。





掛住我地就望多2 眼啦。

下面D相係Irene 拍的,佢話好靚,一定要給大家看看!



1 Comments:

At 15/3/06 3:05 上午, Anonymous 許太 said...

嘩...都話神的恩典夠你地用架啦! 個 sofa 仲靚過我屋企o個 D 呀! 許生都不知幾羨慕. 盡情地經歷祂的厚恩啦!

唔講尤自可, 講起都好掛住你部車喔! :>

 

發佈留言

Links to this post:

建立連結

<< Home